Mitt navn er Tom Eirik Bartholdsen

Med snart 30 år erfaring fra næringslivet og de siste 18 år fra IT-bransjen, har jeg opparbeidet meg en solid kompetanse innen bedrift, IT, Internett, web utvikling, SEO og markedsføring online.

I 2000 startet jeg et “data” firma som utviklet seg fra en vanlig IT/Support bedrift til å bygge opp egne bredbåndsnett og bli en stor lokal leverandør av internett til private og bedrifter. Firmaet overtok også noen konkurrenter og hadde en god vekst fram til jeg valgte å selge firmaet.

I dag driver jeg firmaet PolarBear Media AS som i hovedsak hjelper bedrifter med deres online profil. Vi produserer nettsider, har en profesjonell hosting tjeneste for disse, å hjelper med firmaets markedsføring og synlighet på nettet.

Jeg har også utviklet og drevet flere suksessrike nettsider. bla nettsiden hjelperdeg.net (.no) som var en supportside for “hvordan sette opp ting riktig på en PC”, tips og brukerveiledninger for de med Windows PC. Denne siden ble brukt og anbefalt av Telenor Support, NextGenTel og Tele2 til sine kunder. Nettsiden var også omtalt i PC World (Nr.10, 2002) under artikkelen “De beste Web-stedene” og på listen “Norges 50 beste websider” fra TV2 Nettavisen (25/6-2004)

Jeg har også blitt intervjuet av LO Aktuelt om nye arbeidsformer for firmaer og bruk av frilansere. (Her er en PDF av artikkelen) og blitt referert til på Dagens Næringslivs nettsider (dn.no) om temaet.

Denne nettsiden er min blogg hvor jeg vil forsøke å komme med tips, råd og informasjon som kan hjelpe deg og din bedrift til å bli best mulig synlige på nettet, hvordan du best kan nå ut til dine kunder og hvordan du kan drive din bedrift smartere og mer effektivt.

Med hilsen

Tom Eirik Bartholdsen