Her er jeg og her er hva jeg ønsker å dele med deg

av | aug 30, 2013

 

Tom Eirik Bartholdsen
Hei! Mitt navn er Tom Eirik og her er hva jeg ønsker å dele med deg.


tom-eirik-bartholdsen-in-meetingJeg er i dag Daglig leder, prosjekt leder og SEO konsulent i mecum as. Det er jeg som syr sammen ditt firmas online profil. hjemmesiden, designet, optimaliseringen, synligheten.

Det er jeg som hjelper deg gjennom jungelen av selgere som selger deg “smarte” løsninger og det er jeg som rydder opp etter de “smarte” løsningene. Kort sagt er jeg en online entreprenør. Det er jeg som har kunnskapen og det er denne kompetansen jeg ønsker å dele med deg.

Med snart 30 år erfaring fra næringslivet og over 15 år av disse fra IT-bransjen og med data som hobby siden MS-DOS, har jeg opparbeidet meg en bred kunnskap innen dette feltet. Jeg har vært med fra man brukte modem for internett oppkobling – vel, når jeg installerte det første modemet var der ikke noe internett. Da koblet man seg opp direkte til maskinen man ville “snakke” med.

Jeg har sett internett vokse fram og har også vært med på denne utviklingen. I denne bransjen går det fort, veldig fort og det er det som er så viktig å være klar over. Det som fungerte i går fungerer, fungerer nødvendigvis ikke i dag.

Å lage en nettside har utviklet seg fra å “bare” lage en enkel nettside hjemme, til å nesten være en vitenskap i seg selv. Det skal ikke bare “se bra ut”, men det du ikke ser, det som ligger bak hele nettsiden er også viktig. Alt fra hvilken server løsning siden ligger på til selve “motoren” som driver nettsiden, eller hvordan søkemotorene “leser” nettsiden, må nøye tenkes gjennom og tas hensyn til. Alt dette og mye mye mer er i dag viktig for din nettside og din bedrifts ansikt på internett.

Det er ikke bare nettsiden din som har utviklet seg. Selv en liten lokal bedrift kan i dag nyte godt av mulighetene på nettet. Det er her den “nye” måten å drive en bedrift på kommer inn. Med “ny” mener jeg faktisk akkurat det. Internett har åpnet muligheten for at selv små lokale bedrifter kan drive mer effektivt og med bedre lønnsomhet. Du trenger bare å hvite hvordan du kan dra nytte av dette.
Det er denne kunnskapen jeg ønsker å dele med deg på denne siden.
Hilsen

Tom Eirik Bartholdsen